Tüm Versiyonu Göster : hiç düşündünüz mü
Ahirette hesabını verebileceğimiz bir hayat yaşadığınızdan emin misiniz? Yani memnun musunuz hayatınızın bugüne gelinceye kadar tükettiğiniz kısmından?.
ben valla işin ahiret kısmını düşünürsek hiçte memmun degilim açıkçası ama daha sonra ayrıntılı bi şekilde açııklama yapacam işim çıktı acil söz yapacagım
tamam bekliyorum ben sonra yazıcam
valla işin ahiret kısmını ne zaman düşünsen içim bi hoş oluyor mesela namaz kılmıyorum ama önceden hiç kaçırmazdım şimdi ise cumadan cumaya çok kötü ya herşeyin yaşlanınca farkına varıyor insan yaşlanınca aklı başına dank ediyor ama nafil iş işten geçmiş oluyor ALLAH'ım cehennem ateşinde yakmasın bütün müslüman alemini diyorum
sende çok dua etsene kimin duası kabul olacagı belli olmaz ama bu konu ayrı tabi hani derler ya her koyun kendi bacagından aslır diye öyle işte
evet doğru bakalım sonumuz ne olcak
Tabiki bende hayatımın şimdiye kadar olan kısmından memnun değilim.. işin kötü tarafı hem bu dünya için hem de ahiret için bişeyler yapamamış olmam..
ama her zaman derim.. "Rabbim ona layık kul, Peygamber efendimize layık ümmet olmayı nasip etmeden canımı almasın" Bütün müslümanları bütün inanaları hayır gözüken şerlerden korusun . AMİN.
ne sen sor ne ben söyleyeyim ben ne bu dünyalıkım ne ahretlik yaş kemale erdi ama insan sürekli bişilerin eksikliğini hissediyor. inşallah mevlam haccada gitmeyi nasip eder kimbilir aradığım belki oradadır....
sevgiyle kalın.........
vBulletin v3.6.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.