PDA

Tüm Versiyonu Göster : İhanet affedilir mi ?

ZkYgNsL
26-03-07, 16:33
Çok sevdiğiniz eşiniz veya sevgiliniz sizi aldatsa affedermisiniz ??:mad:

baroşum
26-03-07, 17:30
büyük konuşmuyayım ama asla afetmem :mad:

ZkYgNsL
27-03-07, 11:01
bu sevginizin derecesiyle paralel orantıda değilmidir ...
çookkk sevdiğinizin ihanetini sineye çekme ihtimali yokmu?
gerçi erkekler için bu çok daha zor.. bayanlara toplumda erkeğe hoşgörüye mi zorlamışlar ne :(

çakıltaşım
27-03-07, 12:43
büyük konuşmak bi yana hususi dövüş kursuna gider onu evire çevire hatta eşşek sudan gelene kadar bi güzel pataklardım
birdahada yüzüne bakmazdımmmmm:(

**KRAL**
27-03-07, 13:23
büyük konuşmak bi yana hususi dövüş kursuna gider onu evire çevire hatta eşşek sudan gelene kadar bi güzel pataklardım
birdahada yüzüne bakmazdımmmmm:(

heeee güldürüyorsun beni ya eski zamanlarda kaldı senin o dediklerin kardeş dövmekle bişeyi halledemessin kafasına sıkacaksın toptan temizlik olur bence

**KRAL**
27-03-07, 13:25
:D üst tarafta dediklerimin hepsi şakaydı tabiki espiri olsun diye söledim :D

**KRAL**
27-03-07, 13:30
ihanet kesinlikle affedilemez affetmem bidahada konuşmam o sayfayı da kapatır geçerim **herkez aya benzer karanlık bi tarafı vardır ve onu kimseye göstermez** affaetmeyin derim belkide daha büyügünü yapacaktır affedersen

gezgin
27-03-07, 19:29
kralın sözlerine katılıyorum kadın veya erkek olsun aldatmış bi insanla nasıl yüzyüze bakıpta herşeyi yine paylaşabilir ki.
ihanet eden insan kendisini daha tanıyamamış problemlerini daha çözememiş biri olarak görürüm

baroşum
27-03-07, 23:11
evet bende gezgin arkadaşımıza katılıyorum ihanet aslında insanın kendisini kandırmasıdır

ZkYgNsL
28-03-07, 13:13
sevdiği insana ihanet etmek; sevdiğini kaybetmeyi göze almak değilmidir sizce arkadaşlar... Ben kendi benliğimi aşsam beni kaybetmeyi göze alan adam beni sevmiyor diye düşünür, sevilmediğim için giderim...
Nefesim kesilir, içim acır o başka tabii :(

baroşum
28-03-07, 13:53
evet çok doğru yazmışsın arkadaşım

**KRAL**
08-04-07, 12:42
ya boşver ya biri aldatıyorsa seni hiç acımayacaksın çekgit ne yaparsa yapsın o kenndi başına aglamayacaksın içinede hiçbir şey atmayacaksın için kararır valla degmez ölelerine affedersen bir daha yapar biri gelir biri gider hayatını yaşa önce