PDA

Tüm Versiyonu Göster : evlilik teklifi

volki669
06-02-07, 22:23
slm arkadaşlar malumunuz sevgililer günü yaklaşıyo sevgililer gününde sevdiğiniz ve evlenmeyi düşündüğünüz insana evlenme teklifini nasıl ve ne şekilde yapardınız... görüşlerinizi ve aklınıza gelen herşeyi yazarsanız sevinirim.

gezgin
06-02-07, 23:28
her insanın yaşadıgı beraberlikler farklı olduğu için, seninde yaşadıkların elbetteki hayatın boyunca unutamayacağın güzelliklerle doludur . bu güzel anıları sevdiğine en güzel bir şekilde anlatacağına eminim. zaten konuşurkende yapacağın o değerli teklifinide yapmış olacaksın . mutluluklar dilerim evleneceksen eğer

belmando_28
10-02-07, 11:55
abi bırak evliliği falan sultankığını devam ettir taht senin

aymanlı
11-02-07, 01:43
evet neden tasma takalımmm bu zaman da evlene arkadaslarım kahve ye geldıkerınde cocuklar gıbı sevınıolar. bır telefon calıdıgında cayını bıtırmeden kalkıolar

**KRAL**
12-02-07, 17:49
abi bırak evliliği falan sultankığını devam ettir taht senin

süper bi cevap kardeş bencede haklısın valla bekarlık sultanlıktır bu ayanlar için bekarlık krallıktır buda erkekler için

**KRAL**
12-02-07, 17:50
sevgilim yok ama yorumum var ne yapacaksınız evlenipte hahaha

gezgin
12-02-07, 20:18
herkezin görüşüne saygı duymak lazım ana yaş ilerleyice düşünceler deyişir , insanlar ilerki yaşlarda bakılmaya muhtaçtır hele o da bir erkekse ne dereceye kadar kendine bakabilir tepeden tırnağa .para ile de yaptırsa bütün
ihtiyaçlarını yinede bir bayan nın yoklugunu hiseder insan ve o bayanın sevdigi erkek için hayatını deyiştiriyorsa bunun bilincinde olan erkekler varsın kahveden veya başka yerden arandıklarında eve dönsünler işte bu duygu , sörumluluk duygusu ağır basar ve güzel bir olay dır

GuReL
17-02-07, 04:13
yanlızlık Allaha mahsustur.zamanı geldiğinde zaten birinin varlığını sürekli yanınızda olmasını isteyeceksinizdir.kral varsa kraliçeside vardır:)

yanlız kral gördünüz mü?

önemli olan doğru kişiyi bulmak ve doğru zamanlama. :) gerisi kendiliğinden gelecektir...

pretty
23-02-07, 16:52
Bence Janjanli Bir Evlilik Teklifi Güzel Olmaz Ne çok Havali Nede çok Basit Seven Sever Zaten Bana Sorarsaniz Ben Sevgilime Bir Avuş Dolusu Taşin Içine Yüzük Koyarim Ve Onun Eline Veririm

orkide
02-03-07, 11:12
ıyyy evlenmekmi bana çok uzak bi olay:D