Tüm Versiyonu Göster : lütfen buna bak.
ramazansan
02-02-07, 20:16
arkadaslar google ın motoruna ramazansan yazarsanız benimle ilgili herşeye ulaşabilirsiniz.süper bi şey.....ya........
benim anlamadıgım bu konunun özel bişeyi yok nerden beş yıldız alıyor
senin başka adresin var o zamanki kendi kendine oy veriyorsun
ona bakarsan benim nicki yaz benimde adrseim var kral oyun com ama ben site içinde reklam yapılmasına karşıyım adminle görüüşecegim bu konuları
benim anlamadıgım bu konunun özel bişeyi yok nerden beş yıldız alıyor
senin başka adresin var o zamanki kendi kendine oy veriyorsun
:)birisi mesaj atmadan konuyu oylamış olabilir.değişik geldi demek kimse oylayana.kendi kendine oy vermesine gerek yok ki...oylayanın mesaj yazma mecburiyetide yok.
herneyse sizleri tanımış olduk bu vesileyle:)
güzel şeyler paylaşırız umarım...
bazı üyeler o konunun ne olduğunu bilmeden o konuya puan veryolar
SwEeT-LadY
26-02-07, 17:51
o nun ne olduğunu şimdi öğrendiği için puan veriyordur:)
gayet doğal.
ramazansan
05-03-07, 19:29
yahu kardeşim sanki kötü bişey söyledim mr gurel ne kızıyonuz ben sadece paylaşmak istedim. ayrıca konuma puanı ben vermemiştim boşu boşuna günahımı aldınız beyler .ama grşleriniz için sagolun
bazı üyeler o konunun ne olduğunu bilmeden o konuya puan veryolar
bencede kardeş saçmalık bu ya böyle paylaşım olmazki
o nun ne olduğunu şimdi öğrendiği için puan veriyordur:)
gayet doğal.
hiçde degil bence
:)birisi mesaj atmadan konuyu oylamış olabilir.değişik geldi demek kimse oylayana.kendi kendine oy vermesine gerek yok ki...oylayanın mesaj yazma mecburiyetide yok.
herneyse sizleri tanımış olduk bu vesileyle:)
güzel şeyler paylaşırız umarım...
peki ortalıkta adam gibioylanacak bi olmadıgı halde nasıl yani neye dayanarak oy atılıyor ya saçma saçma iş yapmayalım arkadaşlar oylanacak bi konu olsa bide ramazansan kardeşimize puan veririz herhalde dimi ama
Only God Can Judge Me
08-03-07, 00:11
ya oyu ramazansan kendisi atmış olabilir arkadaşlar kendi konuna oy atma şansı var yada puan ve ramazansan hoşgeldiniz bölümüne saçma sapan konular açmanın bi manası yok
ramazansan
08-03-07, 10:18
ya kardeşim ben sadece bu konuyu sizlerle paylaştım .ben bile konuyu guzel bulmuyom birisi konuma 5 yıldız vermiş ..eeee demekki o kişiye değişik gelmiş değilmi dostlar.yrmlar içn thank you.
SwEeT-LadY
08-03-07, 11:47
aa yürümüş gitmiş amma olaymış.ben verdim oyu nolmuş?
bilmediğim bişiyi öğrendim oy verdim ne var bunda?allahallah...
Only God Can Judge Me
08-03-07, 19:34
bunu önceden söyleseydin bizde bu konuda tartışmaya girmezdik
SwEeT-LadY
09-03-07, 08:02
nerden bileyim bu kadar boşbeleş uzatacaklarını :( orda açıklamada yaptım beğenen biri oylayabilir diye.hem insn kendi açtığı konuyu oylayamazki :(
özgür irade değilmi sonuçta veririm veririm kime ne.
Only God Can Judge Me
10-03-07, 22:47
kendini oylaya bilio
nerden bileyim bu kadar boşbeleş uzatacaklarını :( orda açıklamada yaptım beğenen biri oylayabilir diye.hem insn kendi açtığı konuyu oylayamazki :(
sen öyle sanmaya devam et
nerden bileyim bu kadar boşbeleş uzatacaklarını :( orda açıklamada yaptım beğenen biri oylayabilir diye.hem insn kendi açtığı konuyu oylayamazki
konunun nerde açıldıgının farkındasın demi hoşgeldiniz bölümünde işi ne bu konunun saçmalık burda özgür iradeymiş o zaman :eek: gerisini sen tamamlarsın özgür irade demiştin ya
vBulletin v3.6.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.