gulsum1116
17-01-07, 05:07
Ben denizlide yasiyorum ve esim Boyner mağazasında 2 yil öncesine kadar güvenlik elemani olarak çalisiyordu,ve diger bir çalisan olan Berrin Bag ile yasadigi bir iliski yüzünden isten atildi.Tabi ben bu olayi ancak iki yil sonra ögrenebildim ve evliligim dagilma noktasina geldi.Arastirdigimdada magazaninin müdürü Selim bey dahil herkesin bu konu hakkinda bilgi sahibi oldugu ve bu olaya 3-4 ay kadar yani dedikodu olarak ortaya çikana kadar göz yumdugunu ve su anda bile magazada herkesin birbiriyle sevgili oldugunu ve birbiriyle çiktigini ögrendim halada arastirmaya devam ettim ve bu Berrin Bag denen sahisla konusmaya görmeye bile gittim ve benden kaçarak konusmak istemedi.Daha sonra bu sahisin foyalarini ortaya çikartmak için bikaç atkadasimdan rica ettim ve müsteri olarak gidip bu sahisla tanistilar ve telefon alisverisi sonrasinda 2 tanesiyle disaridada bulusup biseyler yasadigini gözlertimle gördüm ve bu karakterdeki bi insanin boyner gibi saygin bi magazada nasil barindigini çok merak ettim.Ama tabi dogal olarak bunlar gizli gizli yasanan çarpik iliskiler oldugu için ortaya çikmiyor diye düsündüm ve bu mail atmaya karar verdim.Amacim insanlarin ekmekleriyle oynamak degil kesinlikle.Denizli küçük biyer ve böyle insanlar boynerde barindiği sürece uzun vadede boynerin adinin lekelenecegini düsünüyorum ve gereginin yapilmasini yani bu insanin boynerden uzaklastirilmasini istiyorum.Madem eşim suçlu işten atıldı en az bu şahısta onun kadar hatalı hatta bence dahada hatalı.Tek kelimeyle rezil bi insan.Az daha yuvam yıkılıyodu.Herkes duysun.
--------------------------------
--------------------------------